!


ajaja, sitter med dessa två underbara töserna nu. vi trycka ner bränsle i foderluckan strax. sen draur vi te den stora staden Attarp.   
bilden hittade jag i Matildas dator, hiih utan tillåtelse .

nöjåarsafthån

ännu ett år ar gått. ett bra år måste jag säga. det är gott sjukt snabbt men jag har hunnit med väldigt mycket! blev ett inabbt inlägg men nu måste jag rusa. ska fixa lite till med packningen och sånt, fixa håret till ikväll osv. jag kanske slänger in några meningar lite senare innan vi trycker ner gasen mot Vinslöv.  
gott nytt år!


maaaaaaat

är det bara jag som älskar att kolla på gamla bilder och mobba sitt "förflutna"? :)

HUR KUNDE JAG GLÖMMA BERÄTTA?!

när vi åkte hem från Halmstad igår: åh gud, det va så hemskt läskigt!
jag satt med musik i öronen. mamma peta på mig men jag va lite smått irriterad så hon peta igen och peka sedan på himlen över havet. först såg jag inget speciellt med sen såg jag att det var en lysande sak där uppe. som en stjärna fast extremt stor. klockan va tre och det va fortfarande så ljust ute att det inte kunde vara en stjärna. inte ens den första man ser på kvällen. den bara va där liksom. vi åke förbi en skog, vilket innebär många träd. när vi kom ut på "öppen mark" igen hade den typ glidit ner en bit så den var avlång. som en gul neonlampa. uppe i himlen. eller i rymden, svårt att säga från det avståndet, hah! men i alla fall, när vi hade åkt förbi en liten skog till så va den helt borta. SKITLÄSKIGT! 

jag trodde det va typ en väldigt stor meteor eller något som skulle trilla ner på jorden. och att det skulle börja brinna och alla skulle dö. då sa mamma att det skulle ha hamnat i havet. men det hade inte hjälp, då hade det blivit en tsunami och alla hade dött ändå. vad tror du det va?  


.


BOOOM

jag har varit i Halmstad idag. mycket fin stad. åk dit om ni har vägarna förbi och gå in och käka på Blue Thai på Karl XI:s väg. godare thaimat går inte att hitta! med mig hem fick jag en grå skidjacka och en rosa fleecejacka från Team Sportia och en svart spetskjol från Monki. på väg dit stannade vi vid sommarstugan i Mellbystrand där jag tog lite bilder både på tomten och nere vid havet som vid tillfället har frusit till is inne i viken. you wanna see them? i thought so.. 





 


bättre sent än aldrig

chacha bloggen!
idag är det tisdag och jättefint väder! jag har inte skrivit på länge känns det som. förlåt för igår också btw. de två bilderna från dagen med hanna kommer här som jag lovade.


äh

sitter hos matilda nu. orkar inte med er, hejdå.

avinstallera, installera, avinstallera, installera

JAG HATAR SIMS !

har köpt skidbrallor på väla idag, svarta åter igen. efter det stack jag till hanna som jag sa. tog typ 2 (?) bilder, kommer upp imorgon efter jag har varit hos matilda.  
nu sitter jag här och... ja, ni vet vad jag gör.


söndag

det blev inga photos igår, och jag la alltså inte in dem imorse. jag har haft internet alls idag. men imorgon ska jag till hanna och då ska kameran med !

jag hade verkligen helt glömt bort Brad Pitt. såg Mr. and Mrs. Smith inatt, den gick på femman... tror jag. och han är så jäkla het!  
Brad är utsedd till en av världens sexigaste män, hm..  wonder why. 
take a look at him!
 
     


....and now, the last song!

fixiplix

min äldsta kusins julklapp av mig och min syster var en liten "spa"-dag. vi gav henne tre ansiktsmasker igår, hon bara: "jaha, tack.." men sen förklara vi vad vi hade tänk och hon blev skitglad. så idag ringde vi till mormor och morfar, eftersom mina kusiner bor där nu när dom är nere i Skåne, och bad henne komma. lillbrushan hängde med såklart. men i alla fall, dom kom och vi börja med ansiktsmaskerna. efter det målades det naglar. medan jag fixade hennes hår med vår nya trippeltång som vi fick igår klippte min syster håret på Julias bror. tillsist var det time for make up! nu ska jag ut och fota. om det inte är för mörkt ute... isåfall laddar jag upp bilderna ikväll eller imorgonbitti.
  
har tyvärr inga bilder på henne, men jag har på honom. 

före, med vattenkammat hår..

efter

     


december 25th

så sjukt mysigt det var inatt. helt magiskt. när ungefär 150 personer klämmde i på nu tändas tusen jule ljus fick jag tårar i ögonen. det var verkligen helt otroligt. 


mitt fina lilla monster ♥  

off to church

ska iväg på julnattsgudstjänst i Västerkyrkan klockan 23.00. 
slänger nog på mjukisbyxor, tvättar bort sminket och borstar tänderna innan jag sticker dit, så kan jag sova direkt när jag kommer hem. om jag inte somnar innan, hehe.. mormor ska med!


jullåtarnas konung ♥

24 december 2010

jaha, då var detta över. folket är kvar här en stund till men julklapparna är utdelade. blev faktiskt ganska nöjd för en gångs skull. jag brukar alltid få minst av alla kusinerna och tycka att julafton suger men inte idag.
¤ SVEAmössa
¤ underställ
¤ 500kr
¤ trippeltång
¤ trosor av Calvin Klein
¤ kalender-årets snyggaste killar 2011, jag dör! 
¤ gulliga strumpor från Monki
¤ presentkort på Monki, 250kr
¤ klänning
¤ mysbyxor
¤ skidglasögon-CEBE
¤ världens skönaste vantar!
och mycket mer.

en dagens outfit kanske? aa, nu är det såhär: jag tycker själv inte att jag har en fin klädstil och jag har inte heller en speciellt fin kropp, men jag gör det bara för grejens skull liksom.

linne: H&M
blus: H&M
tights: no idea
strumpor: KappAhl

blusen sitter lite konstigt. den ser sne ut, vilket den säkert satt, men jaja. you got the point.



julafton

hemma från stan nu. och nej, jag har inte varit där sen igår. jag hade en julklapp kvar till min syster att köpa så mormor följde med mig dit idag. det var typ 20% rabatt på KICKS om man hade medlemskort vilket mormor har. hon betalade sålänge så skulle jag ge henne pengar när vi kom hem. som sagt, jag gav pengarna till henne och när jag kom hem märkte jag att hon har stoppat ner pengarna i min jackficka igen. gulligt av henne!  

tomten kom igår, han var ovanligt lik farfar tyckte jag, man vet aldrig. 850 kronor fick jag i alla fall och ett toblerone, mums!  

kalle anka börjar om en halvtimme och gästerna kommer efter det. verkligen inget fel med det, men mitt rum ser fortfarande ut som ett bombnerslag... illa illa illa! julmusiken som duuunkar från vardagsrummet och jag är törstig. lite julmust hade suttit fint. då kanske man kunde få en liten sockerkick på köpet och få undan skitet lite snabbare. helt klart värt ett försök.  

GOD JUL !       


1

hej !
dan före dopparedan idag, vilket betyder att jag ska till farmor och farfar ikväll och fira jul med pappas sida. julmat och julklappar blir det också då såklart! väldigt trevligt. jag ska ta fram dammsugaren nu och svänga runt här hemma. ett måste tyvärr... stockholmarna kommer hit i eftermiddag också. ingen kommentar om det tack. jaha, nu får man reda på att de redan är i Jönköping. great! när mamma slutar vid 2 ska vi ner på stan och handla sista julklapparna. jag ska välja ut en till mig själv från mamma också. det säger man inte nej till. kanske går jag ut och knäpper några bilder på den halvmeters höga snön och alla istappar. ha det bra   

jag får bjussa på en bild från förra julen. en oredigerad med ett fejkat smile och så ni vet...
        

2

åh
det pirrar i min mage
det känns som jag längtar till något, men jag vet inte vad
jag längar till livet
friheten
att köra bil utan tak
med mina kompisar genom hela världen
hög musik
väldigt hög musik
inte tänka på något
bara leva
stanna vid en äng utanför san francisco en varm sommardag och bara springa och skratta och sjunga
stanna vid ett cafe
gå in
sätta sig vid ett bord
eller inte bord
ett bås
beställa våfflor
och kaffe
även om jag inte tycker om det
äta glass med vispgrädde och körsbär
en snygg cowboy bredvid mig
köra till miami och tatuera in friheten föralltid
gå ner till stranden
slänga av sig kläderna
springa ner i vattnet
bada
och surfa
träffa nya kompisar
bjuden på fest
vakna i en säng
med någon handsome kille bredvid mig
säga ja när han frågar
om han kan hänga med
åka till new york
med killen
handla kläder för tusentals kronor
märkeskläder
klänningar
skor
dricka kaffe igen
från någon kedja i papparsmugg
denna gång
starbucks
flyga till australien
möta min rädsla
kängrur
strutsar
- afrika
gambia
simma med delfiner
klappa dom
pussa som
bo fattigt i små hyddor
med halmväggar
och halmtak
utan el
och utan kommunikation med resten av världen
sola
för varmt för att sola
bada
glömma allt
sticka till till italien
ragga upp några grabbar
några gubbar
se till att bli bjuden på pizza och pasta
bella
ciao
asien-thailand, malaysia, japan
mmmmmmm
stranden
stoppa tiden.







.

det är den kallaste vintern på 150 år.
-18.6 grader i hässleholm


3

julavslutning och första betygen idag. faktiskt hyfsat nöjd. 205 poäng, och som alla vet så är alla lärare så jävla snåla med betygen första gången. ska till mormor nu och till väla i eftermiddag. 

puss 


4

idag har jag egentligen bara en sak att säga. jag hatar folk, människor av alla slag. döm mig inte. jag är bara på dåligt humör. förklarar någon dag, om jag orkar. 

sitter i soffan men iskall julmust och ser på böda camping. ska klä julgranen nu och förmodligen se på kenny begins, eller kenny starfighter sen. lovlay. imorgon börjar lovet och jag ska till väla. :D

nallad från clownen bara för att jag tycker om den så mycket:

Everytime she laughs
She hopes he's watching
Not so that he sees she's happy
but that maybe, just maybe
He'll fall for her smile
Just as hard as she fell for his...

fjärde advent

mitt hår är orange, fy vad illa det ser ut. syster färgade det på mig igår precis som flera andra gånger. men jag tror inte det har blivit lika misslyckat som denna gång nångång innan, suck. men det funkar tills vidare. jag kan verkligen rekommendera detta silvershampoo till alla med samma problem som mig. ett tips är att låta det sitta i en stund innan man sköljer ut ALLT. annars riskerar man att få en lila hårfärg istället. tro mig, jag vet :)

ikväll är det sinnesromässa i ljungdalakyrkan. jag ska dit och hoppas på att jag inte smittar någon. jag är faktiskt nästan frisk nu. ont i magen och huvudet och lite förkyld bara, det tycker jag att mina små vänner får klara av. ska hoppa in i duschen nu snabbt innan rlj kommer.  


bad update

i torsdags funkade inte blogg.se som vanligt, vet inte varför men värsta cp va den. och igår orkade jag bara inte. nästan 40 graders feber och spydde. idag är det dock lite bättre. min mage är helt tom och febern har gått ner till 38 grader med hjälp av panodil, min bästa vän. det är för jälva äckligt att spy. kommer inte ihåg senast jag gjorde det, typ minst åtta år sen. bra.
jag är sjukt sur idag också. det är björket ikväll. mer behöver jag inte säga.


memories #1

      


one good thing

min roompah lever för fullt. vaknade idag och hade inte ont alls, asgreat! eller jo. jag har ont om man slår på den eller trycker på den. men det är inget blåmärke :s typ som det är ett blåmärke innanför huden. nog om detta intressanta ämne.

desperate housewives om en minut och cougar town efter det. börjar 10.10 imorgon, härligt! 



you're my price, even if you don't know it yet  


vaknade med smärta

dagens låt:
justin bieber-never let you go

 

som sagt, jag tog en liten "energinap" igårkväll. halv två kom mamma in och försökte väcka mig. gick ju sådär faktiskt. haha! det gick inte alls om vi säger så. jag vände mig om och somna om. just as my father. så hon va ganska sur imorse. hehe.. jag har precis lagat mat, bara för att muntra upp henne. och det funkade visst. go som in i helvete blet!

har inte "ont på rumpan" och "ont i rumpan" väldigt olika betydelser? om vi säger att rumpan har två delar. vänster och höger. så om man har ont PÅ rumpan har man väl ont på själva delen eller delarna. på skinnet eller i delen, ett blåmärke tillexempel. för mig betyder ont I rumpan att man har ont mellan delarna. inne i på riktigt liksom. i innerkroppen. PÅ rumpan är liksom bara skalet. har jag inte rätt? så nu om jag säger att jag har ont på rumpan, så förstår ni. igår skrev jag att jag halkade och slog i rumpan. jag har knappt kunnat gå idag. det gör ont mitt på högra delen. haha, komiskt är vad det är. så typiskt mig att göra något sånt idiotiskt. det va ju så satans halt ute igår, och det värsta är att jag inte halkade ute. jag halkade inomhus. precis innanför dörren. wow! obeskrivlig smärta. det kändes som att jag landa på rumpbenet och huden klämdes hårt som fan mellan benet och betonggolvet. ajaj aj. jaja, bara det försvinner till lördag. då ska vi dansa ! :)

nu måste jag börja med min hemskriving om franska revolutionen som ska vara klar imorgon... 
 
 


santa lucia

nu är det måndag. bläää
jag kollar på dexters laboratorium och jag är jättekissig och jag svettas ihjäl, kanske ska man ta en liten energinap? :)

tierd

jag HATAR dagar som denna. det finns seriöst inget värre. vaknar klockan nio och gör precis ingenting fram till klockan tre när man ska träna. får stå ute i kylan en halvtimme, med håliga leggings som bara täcker halva benen, för att bilfan såklart inte vill funka. halkar på golvet precis innanför dörren och slår i rövajäven. kan inte gå, kan inte träna. kommer hem, ser på film. (hook♥) och nu ?! nu måste jag vara vaken till klockan 2 eftersom jag ska följa med och hämta min syster och hennes pojkvän från björksäter. mamma vågar inte köra själv och pappa ska joba tidigt imorgon. men då finns ju självklart ett annat alternativ. jag. och hon ligger absolut inte och sover i soffan heller nej. shame on you. fuck this.

tredje advent

jag vaknade för ungefär en och en halv timme sen och nu sitter jag här. sista träningen denna terminen idag, yeye. bye

rubriken jag förlorade mot

... vi gick vilse, hehe. vi gick och gick, tillslut när det blev mörkt stannade vi uppe på en väg och fikade. men då förfrös vi med halva mackan i munnen. och sen när vi va klara, och skulle gå tillbaks en kilometer för att sen kunna ta rätt väg där vi skulle gått rakt fram istället för att svänga, kom grisarna (vildsvinen). efter ungefär ytterliggare en kilometer på andra vägen hittade vi backen. påväg upp för den blev vi nerdragna igen av ett par händer under snön. 
ja, det va vår fredagseftermiddag. vad hitta ni på för kul?

idag har vi mest suttit. haha ja. typ bakat scones och gjort precis ingenting. me like a lot! hanna stack hem vid sex och efter det har jag fortsatt kolla på narnia. fin film och hur söt är inte peter pevensie? :) nu har jag suttit här längre än tänkt. jag ska se film med mamma. förmodligen a cinderella story, bara för chad michael murrays skull. annars är det ganska långtråkig efter alla gånger jag har sett det. och det väcker minnen jag inte vet om jag vill väcka. men jag menar chad michael murray har en utav huvudrollerna, det gör liksom inget. 


   
 ♥
    


se på mig, jag är åt helvete.

hej alla glada!
just nu sitter jag här i sängen, och honey ligger på luftmadrassen ungfär femtio centimeter ifrån mig. idag skulle vi egentligen åka pulka, men då hände det... 

jag berättar imorgon. hanna avbryter mig hela tiden -.- 

 

 


.

åh. jag orkar inte skriva någonting alls idag. för jag vet inte vad jag ska skriva.
igår och innan idag så kom jag på jättemycket jag måste skriva, men inte nu. det är borta.. nu är det helt tomt. sur jag blev. jag har ont i huet också och det gör inte saken bättre för fan heller.
*hi*
nej snälla -.-

imorgon blir bra. puss


tvåtusentio.tolv.åtta

om exakt sex månader fyller jag femton :)
det firar vi med popcorn och grey's anatomy på tv.

do not

jag vet inte om jag får säga det till någon.
jag vet inte om jag vågar.
jag vet inte om det va på riktigt.
jag vet inte om det va en dröm.
jag vet inte vad som kommer hända om jag berättar.
jag vet inte vad som kommer hända om jag inte berättar.
jag vet inte om jag kommer bli mentalt störd.
jag vet inte om jag kommer bli stämplad som mentalt störd.
jag vet inte.   
jag vågar inte.

tisdag

jag är med honey
hejdå

ida efterbliven johannesson

idag är dagen jag då faktiskt kom på hur våra gafflar ser ut. våra vanliga gafflar som jag har ätit med varje dag så länge jag kan komma ihåg. jag skulle blanda oboy men jag hittade inget glas i skåpet. finns i diskmaskinen, såklart. då eftersom jag ska plocka ut ett glas kan jag överraska mamma med att plocka ut ALLT från diskmaskinen när jag ändå håller på. tar ut besticklådan. kollar på en gaffel i handen och tänker vafan?! jag var helt chockad. jag har aldrig sett dessa innan. först trodde jag att jag höll på att bli galen. sen tänkte jag att mamma och pappa kanske hade köpt nya när dom va på ikea. men dom har inte varit på ikea. tänderna på gaffeln såg kortare ut än vanligt och hela gaffeln såg längre ut. så jag gick in till mamma som låg och sov. väckte henne och frågade om vi har nya gafflar. nä, vi har alltid haft dom, sa hon. jag bara: aa, jaha? okej... jag va helt borta och jag känner fortfarande inte igen dom.       

konstigt, ja men det är inte det första jag kommer kommer på lite efter.. 
tillexempel:
nångång förra vintern, kommer inte ihåg exakt när, så upptäckte jag mina händer. eller inte direkt upptäckte mina händer, men jag upptäckte en sak man kunde göra med sina händer. om man håller handen rakt ut, helt sträckt så den följer armen som en lång arm. och sen liksom som man vinkar. fast åt sidan. innåt, mot lillfingret. haha! jag bara gapade när jag märkte vad jag nyss gjort. precis som om jag nyss åstadkommit ett mirakel. typ "woowww...!" verkligen. jag kan fortfarande idag visa folk det och själv tycka att jag är jättehäftig. he.. he 


andra advent

jaha. söndag. andra advent. suck.
- film
- träna
- taizemässa
- sova


eclipse

varit i stan med syster idag. skulle egentligen köpa julklapp till mamma och pappa men vi hittade inget. i stället köpte vi massa godis och film, eclipse. hehe jag har fortfarande inte sett den riktigt. piiinsamt. så jag ska se den ikväll, och jag får äta upp allt godis då också ju eftersom hon ska till harry's :) 
nu sitter jag framför tv:n. väntar på att syster och pappa ska komma med maten. KEBABRULLEEEEE ♥ blir alltså min frukost imorgon också innan jag och hannie ska till kristianstad. lovley!


bjuder på en fin webcamera bild ;) hehe 


huvudvätare



hehe..

första dagen på sista månaden av året som gått vÄldigt snabbt.  
hann inte skriiva igåår. då va jag liksom hos hanna och åt paaj. 
(G)(R)(E)(A)(T)(Y)

idag (tisdag, heh) va jag och bro i skolan. vi köpte fina armband och klocka. vi har hjärtan. vi är blodsbröder. vi gnuggar våra hjärtan som bevis på vår brolove. min bro och jag hade matte. vi titta i fönstret. tittade på nior. min bro ser inte bra utan glasögon så jag sa vilka nior är. min bro heter alice. jag och min bro som heter alice va konstiga idag. i kväll träna jag. inte bra träna i spetstrosor. ingen bra tv.

tillbaka till onsdagen, första december då alltså. yyyy! 
första avsnittet av julkalendern. hotell gyllende knorren
bara jag som följer ? :)
chokladkalender också. gotteloni
bakade, åt, gick till hanna ... cyklade med hanna, tog hannas post, bäa tillbaka till fåren. bakade paj, tittade, pratade,  sjöng julen, tittade, pratade, hemma.

hejdå


RSS 2.0