23de December 2012

God Jul på er!
Fjärde advent, Lillejulafton, Dan före Dopparedan, kalla det vad ni vill men imorgon är det julafton! Granen är klädd och julklapparna inslagna så nu väntar jag bara på morgondagen för att kunna öppna mina klappar. Det är FULLT under granen!!  
 
Ikväll ska är det the typical movie night och det går massa olika fillmer på tv. Eftersom jag inte städat ännu måste jag försöka klämma in så jag kan göra det när det är reklam. Jag har ett antal filmer jag vill se, men det lutar åt Cirque du freak: The vampire's assistant på TV6, dokumentären Tvillingarna som delar hjärna på TV4 och senare Knight and day på sjuan. Hade velat se Magiska systrar på kanal 9,  klassiska Spider Man på TV3 och Analysera mera på TV3 också men nån måtta får det allt va.
 
Såhär känner jag inför julafton. Wop wop!

Andra advent

Godmorgon(?)
Andra advent redan, bara två veckor kvar till julafton! Idag vaknade jag runt 10, gjorde frukost och satte mig för att kolla på dagens avsnitt av julkalendern. Nu sitter jag här fortfarande här i min säng och funderar på om jag kanske ska ta tag i livet och börja plugga till nationella provet i matte som vi har på tisdag, eller om jag ska gå och köpa något gott först som kan pigga upp mig? Fast nej, ska spela istället.
 
 
Nyvaken och fräsch

Everybody is laughing in my mind


RSS 2.0