Dagarna med dig är inte dagarna som passerar. Det är dagarna man minns.


Hanna, min vän. Du har för alldeles mycket som är bra. Ditt utseende och din sega humor. Inte ska vi utelänma ditt sätt att bara vara. Det är helt otroligt galet! Du är galen tjejen! 

Var börjar vår lilla historia? Jo, nu vet jag. Träningen. Vi har gått i olika grupper fram tills vi blev nya Salto. Det var för ett år sen (tror jag). Vi kanske gick i samma redan i Skruven, kommer inte ihåg riktigt. Jag har ändå alltid vetat vem du är. Jaja, jag har vetat att du heter Hanna, bor på landet och har världens finaste hår. Inget mer. Din äldsta syster har varit min tränare ganska länge, kanske därför lite också.

Iallafall började vårt kärleksförhållande lite smått i våras. I juni gick du och jag och Tilda på Björket. Det var mest du och Tilda som va kompisar då. Jag va bara med för att jag skulle. Kommer ihåg att vi va hemma hos dig och bakade kladdkaka några dagar innan. På sommaren träffades vi inte alls tror jag. Bara på festivalen i ungefär fem minuter sammanlagt.

I Augusti åkte laget och killarna till Oskarström för att tävla dag-och-natt. Där hade vi riktigt kul! Inte minst i bilden på väg dit, det är ett minne för livet. Tilda fick tyvärr körtelfeber där. Senare i Augusti skulle vi tre till Björksäter tillsammans igen, men Emma skulle också med. Vilken kvinna alltså! Men eftersom Tilda var smittsamt sjuk, följde hon inte med oss. Eller jo, hennes mamma körde mig och henne till Vankiva en stund men hon orkade inte så mycket utan blev hämtad igen efter att vi hade ätit skitgod äpplepaj(!) och lekt lite i höet. Så det slutade med att du, jag och Emma stack dit. Efter det va du och jag mer kompisar än innan. Vi började med vårt trams på träningarna osv. På lingvallen sov vi i samma säng, twice. Ja, jag kan ju säga att det är ju inte jag som blir enormt stor på natten...

På novemberlovet åkte du, jag och hela konfagruppen till Åhus i fem dagar. Underbar vecka, mer finns inte att säga. När vi kom hem lekte du och jag nästan varje dag känns det som. Vi "åkte" pulka, såg på filmer, chattade, och mycket mer. När jag säger chattade, vet du vad jag menar. Jag ångrar det inte en sekund! 

Blablabla.. Här kan jag skriva hur mycket som helst. Jag fortsätter:
          
Alltid har jag fantiserat om ert hus, men aldrig trott att det skulle se ut som det verkligen gör. Jag hade ritat upp en bild i huvudet. Trodde att det skulle vitt och nyrenoverat. Det var en köksö mitt i det stora vitmålade köket där vi två satt en vacker dag. Roligt att jag drömde så för två/tre år sedan när vi inte ens kände varandra. När jag va hemma hos dig första gången blev jag seriöst chockad. Jag var helt säker på att det skulle se ut som i mina tankar. Men det ser inte ut så någonstans där du bor. Det är jättemysigt som det ser ut och jag tycker om att vara där och jag tycker om din familj. För jäkla go!

Jag hade din pappa som praktikant i fem veckor när jag gick i femman. Han är super. Det roligaste minnet jag har med honom är när jag och en klasskompis sjöng: pelle plutt plutt plutt, tog ett skutt skutt skutt, över ån ån ån, tappa tån tån tån, in i kammarn efter hammarn, spika fast den lilla tån igen. Han blev jättesur! Han låtsades iallafall bli det. Kommer starkt ihåg att han drog med oss på "svampundersökningar" i skogen också. Lilla Pelle. 
         
Den 6e februari ska du och jag bli tränare till våra små bamsebarn. Jag längtar!        

Glömde en sak.. Jag älskar dig!

Självmordsdagen

1
Vaknade med fläckläpp imorse. Hur det gick till när jag fick den har jag ingen aning om. Högra sidan var iallafall SJUKT svullen. Man lägger inte märke till den men om man ser den så ser man den verkligen. Nu har det dock lagt sig lite.  

2
Klädsim i Qpoolen 07.55. Jippi.. Skulle simma 1000 meter egentligen, men jag gav upp vid 550. Inte så att jag är lat, men min hals svullnar typ upp så jag inte kan andas när jag anstränger mig för mycket. Jag som skulle ha MVG i idrott till sommaren, good luck!   

3
Alla vet att man inte ska skoja om att en tjej är tjock. Eller?

Har alla blivit mycket omograre på sista tiden eller har mitt mentala jag vuxit upp? Jag tycker inte saker är lika kul längre. Sånt som jag kunde skratta hur mycket som helst åt för ett tag sen är inte det minsta roligt. Jag blir mer irriterad för saker nu för tiden och tråkighetsstämplad för det. Men jag orkar inte bry mig. Det känns som att jag har tappat ett antal vänner också. Orkar inte  bry mig alls faktiskt. Om de inte vill vara med mig ska jag inte tvinga dem. Tiden går väldigt snabbt nu och det är jag jävligt tacksam över.

 Fan. Godnatt     




Citat by

När man får slänga ut bräder från ett fönster, då känner man sig som en riktig rockstjärna!
-Thomas Di Leva

Begravningsbyrån?

Det såg nästan ut som en blogg tillhörande begravningsbyrån innan, så jag tog tag i saken och satte dit en header sålänge. Men den är bara tillfällig. Kanske sådär i nån månad, tills jag orkar göra den jag faktiskt vill ha. Det ser lite bättre ut nu va? Igår va det strul med blogg.se om ni ville veta, jag skrev inte igår om ni inte har märkt det redan liksom. Nu ska jag ut i köket och äta upp det sista av min kebabrulle och sen ska jag träna. Vighet idag, om jag inte minns fel?.. Behövs verkligen!  

2 steg från paradise

Är det inte ganska sjukt? Jag längtar tills vi ska åka långt med bilden. En timme eller mer. Bara för att det är så mysigt. Helst i den mörkaste natten när fullmånen är som skarpast. Jag har alltid älskat det och jag kommer alltid att göra det. Antingen att trycka in huvudet i mellanrummet mellan nackstödet och dörrkarmen där man kan somna skönt till motorns sövande läte och vägens vaggning. Eller lägga pannan mot det svala fönstret, titta på de lysande stjärnorna och den fullkomligt fantastiska månen, och lyssna på musikens vackra texter som hörs från propparna i öronen. Det finns inget bättre. Om resan slutar utanför sommarsugan i Mellbystrand är det ännu bättre.

Varje år mellan mars och oktober sen jag var bara en vecka gammal har jag sprungit runt där. Samma varje sommar. Vaknar på morgonen, cyklar upp på Maxi i pyjamas för att handla frukost. Underbart. Cyklar hem igen, äter, borstar tänderna, tar på bikinin och går sedan de 100 meterna ner till stranden. Stannar där tills solen står mellan Båstad och Torekov. Går hem och duschar i den sköna utomhus-duschen. Tittar fridfullt på flygplanen och fåglarna som flyger förbi ovanför mig på den klarblå himlen. Påväg in i huset glider mina ögon iväg mot den glesa häcken. På andra sidan spelar mina kusiner fotboll med den 10-åriga grannflickan och hennes storebror. Kvällsmaten är redan utställd på träbordet morfar själv har snickrat ihop. På kvällen är det "motionering" som gäller. Går upp till McDonalds och köper en glass eller till norra Mellbystrand och kollar på solnedgången med en glass i handen.

Det är lycka för mig. Frihet. Jag tycker synd om alla som inte har samma möjligthet. Och nej, känslan går inte att förklara.                   
 


ja

hej



hejdå


Tiden rinner iväg. Jag hinner inte ikapp.



sommar summer sommer kesä été verë verano aestas sumar lato de vară ljeto musim panas samhradh estate sajf majira poletje verão suvel estiu de zomer



checkar nya säsongen av Glee


du är min hemlighet


Kollade igenom "gamla" bilder och hittade denna. Ser ni min smilgrop? :}

@ school

Dubbelpass i matte. Har "vikarie", så sitter och spelar worlds most impossible quiz. *blink*


Jump then fall into me



Ja igår alltså, jag såg hittade inte själva skivan till piraterna så vi såg winning london och our lips are sealed istället. Hade inte sett någon av dom på minst fem år. ;} Det blir förmodligen en film ikväll också. Hoho


singin' freedom


up next: pirates of the caribbean 2, and then goodnight.

före:

efter dagens träning:

till sommaren:



f

Okej, jag såg inte på film. Kollade bloggar och lite sånt istället. Klockan är mycket nu, heh . Måste fixa mig till träning.


Happy

Ser ni vad som händer? Snön smälter och det håller på att bli sommar! Hur toppen är inte det liksom? Tänk att kunna gå runt i shorts och linne utan att frysa. Jag saknar Turkiet, jag saknar till och med att man svettades så det blev blöta märken på tröjorna utan göra något alls. Va i Alanya i sommars för andra gången och det va helt underbart! Denna dagen kommer jag ihåg. 51 grader och vi va inte på stranden. Istället tog vi en taxi till centrum i Alanya. Kolla i affärer och på marknaden där hela dagen och gick hem sen. Vi bodde minst lika långt ifrån berget fast på andra sidan. Svittit. Fresh.
  
Ser ni biffen i blommigt linne nere i vänstra örnet? Det är jag. ;)

Tränigen börjar halv fyra. Är det möjligt att man hinner se pirates of the caribbean number 2 innan det? Headern får vänta. Kom på att det är på den andra datorn jag har photo shop. Suck. Måste flytta tillbaka alla bilder... 


What the hell

Har lagt över bilder till denna datorn från den andra med hjälp av ett minneskort som är så fullt att man bara kan ta fem bilder i taget. Känns sådär måste jag säga. Imorgon ska jag fan i mig fixa en header.

need feta popcornnnnn

Lördag, lördag, lördag. Och vad gör jag? Jo jag ser på handboll. :O Inte likt mig, men det är inte jag som har fjärren...  När syster kommer hem får hon dra in pojkvännen på sitt rum så jag kan se pirates of the caribbean i fred. Mor och far är på bio så jag får hela soffan för mig själv. Yey! 

Idag har jag spelat guitar hero för första gången på ett och ett halvt år. Nu vet jag varför.     ¨

My sister kom nu, så eh ah ja mm. Hon får popa popcorn åt mig. Oh no, hon ska se med mig. Han får kolla handboll själv på hennes rum. Om ni hah undrar. Jag är trött.


Talking to the moon

Nu ska jag försöka sova med min onda mage.
Godnatt mina vänner!

Hanna:

Du hade rätt, Edward Scissorhands är bra! Han är så söt och gullig och man vill bara ha honom! Jag förstår dig precis.


Friday I'm in love

Hej
Det är fredag idag. Gissa om jag är glad! Veckan har gått sjukt snabbt tycker jag. För exakt en vecka sedan satt jag banne mig fast under snön med skidorna. Haha, ganska roligt va det ju dock. Jag åkte i jättemycket lössnö, så korsades skidorna under all tung snö. Duktigt Ida. Hmhmhm.. Det är inte allt, med det handlar inte om mig, då det tar vi inte nu.   

Nu väntar jag på mamma som ska köra mig till honey. I'M LAZY, I KNOW. 
     

Innan jag...

Innan jag visste vad Harry Potter och Dödsrelikerna heter,
sa jag Harry Potter och Dödsreplikerna.


Ida ♥ cupcakes


ganska fina för att vara första gången va? ^^

2011-01-13

Dagen började segt. Riktigt segt menar jag. Idrott 07.55, yay... Nu har jag nyss kommit hem från konfaträffen. Gud vad jag tycker om att vara med de människorna! Och när loggar in på Facebook ser jag detta:   

Ett Kylskåp har accepterat din vänförfrågan.
WTF?! Jag har inte precis bett om att bli vän med ett kylskåp, men det gjorde min dag i alla fall! Började gråta av allt garv. Haha!


HAR NYBAKADE CUPCAKES I UGNEN


unbelievable!


Onsdag

Jag ska visa er en sak sen. En bild typ. Kan inte göra det nu för jag har hittar inte sladden men jag kan köra in minneskortet i andra datorn. Ikväll, håll ut.

Onsdag idag då. Jag älskar onsdagar! Börjar inte förren 10.10, har tre lektioner, går hem och gör precis jag vill. Underbart! Jag sm måste laga mat idag. Makaroner och köttbullar såklart ;)

Jo det här med en ny blogg, det blir ingen ny blogg. Jag håller på och fixar denna istället som ni säkert har märkt och OM ni ser profilbilden så ja, jag ska ha en annan sen. Har inga på denna datorn.

:@

ÅH! INGET FUNKAR PÅ DENNA JÄVLA BLOGGEN.

I'm looking at an angel

Första träningen detta året är avklarat! Skönt vare.

Jag hatar livet. Nej föresten. Nästan. Jag har min musik och facebook. Det får räcka. Nej, jag har google också. Jag får vara nöjd så. That's life. Min stubin har blivt kort som fan nu så ska ta ut min ilska på en advocado. Seriöst.  


first day at school 2011

Usch. Inget man har längtat efter precis. Jag är redan så fruktansvärt trött på skolan. Min hjärna har liksom börjat stängas av på lektionerna. Även om jag försöker hänga med så går det inte. Hm, men man har tyvärr inget annat val än att pallra sig dit.

Nu ska jag snart träna. Yes! Jag har inte tränat på en typ månad. :s Känns inte sådär jättebra. 

egopic


Trippin out, Spinning around, I'm underground, I fell down, Yeah I fell down

Gissa vilken film jag såg! Yeah you're right, Alice in Wonderland.
Funniest part:





F**kin' Perfect

En kopp jordgubbs te och en film hade suttit fint!


Ursäkta röran, vi bygger om.

Som sagt.

Baby you're a firework

Wedding daze. Sådär, nej. Fy asså.
Håller på med en ny header just nu, får se om jag vill ha den sen eller inte. Jag exakt hur jag vill ha det men det går typ inte att göra det. Jag har inte den perfekta bilden heller. Sär.    

Såhär med stor bokstav i början av varje mening, ellerhur är det finare? Ska jag ändra allt så eller ska jag fortsätta med liten? It's up to you.  


 

I have a suprise for ya

trodde ni att ni blev av med mig så lätt? no way, jag har två datorer.
kolla vad jag märkte:
  
häftigt va?! jag vet nog bara vilka hälften är. oj, nu avslöja jag nog för ganska många hur många läsare jag har :$ nej inget pinsamt nej.. överdriven bild ^^ ja men det är så man syns vet ni!

om typ 8 minuter börjar en film på 3an. wedding daze. den verkar ganska rolig så ta er i röven nu för jag ska göra popcorn.


den finaste bilden jag kunde hitta...


+ att datorn laggar så nej, jag ska inte skriva mer.


hemma

kom hem vid sju, efter en skön vecka i hundfjället. kul vare och den familjen är ju störtskön! 
6 gånger matilda, 6 gånger.. ;)
orkar inte skriva nu. mamma har kalas eller vad man ska kalla det.

jag funderar på att göra en ny blogg. och ja, det lutar åt det. så det så


2011 - nytt år, nya möjligheter

hoppas att ni hade en trevlig kväll/natt. själv hade jag super, förutom det där vi inte behöver snacka om. om jag har några nyårslöften? ja. tillexempel: 
¤ äta godis och dricka läsk endast på lördagar. (börjar dock den nionde januari eftersom jag inte klarar 10-12 timmars bilresa utan coca-cola.)  
¤ seriösare träningar, vara mer fokuserad. (ett måste!)
för tillfället kommer jag inte på mer. fler kommer kanske senare... hehe.

ligger nyduschad i sägen nu och äter choklad. mysigt värre! ska läsa ut det sista i boken. sådär fyra kapitel kvar kanske. sen är det dags att sova. måste vakna vid halv fem imorgonbitti. Ida ♥ Sälen! så några fler inlägg fram till lördag blire inte. 

boken jag läser heter Knappt lovlig och är skriven av Katarina von Bredow. enligt mig är hon en av sveriges bästa ungdomsboks författare. 
okej, du tänker: palla läsa böcker. det är astradit och helt onödigt.
jag säger: det är kul att läsa om det är en bra bok och om du är så jävla ööö kan du ta en bok i näven, sätta dig ner och läsa så du får lite vett i huet för antagligen har du möjligtvis bara läst en halv serietidning där det finns så mycket allmänbildning. 
eller så tänker du: vad är meningen med att läsa böker när det finns filmer med exakt samma innehåll?  
jag säger: ha. ha. jag tänkte precis samma sak för några år sedan. men det är fel fel fel! bökerna innehåller så mycket mer. mer detalier, scener som inte ens finns med i filmen. and guess what? Katarina von Bredows böcker har inte gjorts i filmer! losaah.


ni får lite tröst för att ni inte hör av mig på en vecka nu. ett halvt avsnitt av parlamentet 2007. den är definitivt älskvärd!




RSS 2.0