31 mars

Sista inlägget nu innan det bär av mot Berlin. (Nästan) allting är packat, har några enstaka saker kvar bara, men det fixar jag i morgonbitti. Bussen kör 04.45 och landar i Berlin 15.30 på ett ungefär. Jag har fortfarande inte ens börjat läsa boken som vi fick för någon månad sen och som ska vara utläst imorgon. It sucks! Eftersom jag alltid gör saker i sista minuten ska jag poppa popcorn och krypa ner i sängen och läsa. Kanske om systeryster vill måla om mina naglar samtidigt. Är ganska sugen på rött faktiskt! Vi får säga så, jag måste få någon sömn inatt. ♥     

Världens sötaste video!


 

Rolig dag ändå

Jag skojar inte någonstans om jag säger att jag har suttit vid datorn oavbrutet i åtta timmar och gjort min läxa. Jag slutade skolan klockan 3 och sen dess har jag skrivit en 4 sidor lång berättelse som jag själv kommit på och det är faktiskt inte så lätt som det låter. Prova själv. Jag är i alla fall jättestolt över mig själv! Vet inte om den har något sammanhang men det får vi hoppas på för jag SKA ha mvg i svenska till sommaren. Jag skulle egentligen packat och grejat massa idag men icke. Missade både Glee, Grey's och Off the map på tvn också. Fan!!

Nu är mitt huvud dödstrött så jag ska gå och lägga mig, har mycket att göra imorgon! Godnatt ♥


Onsdag 30 mars

Fjärde bästa dagen i veckan enligt mig. Börjar sent och slutar "tidigt". Jättebra för idag har jag mycket att göra. Vi hörs senare för jag måste sticka nu. Har ett litet prov om sisådär 10 minuter. Bra att man bara har 50 meter till skolan! 

På fredag smäller det!

Sitter just nu och försöker ragga upp en "normal" packningslista. Det börjar dra ihop sig nu förstår ni! Tidigt på fredagmorgon åker jag och mina konfirmationskamrater till Tyskland. Det är en studieresa som innebär guidade turer i Berlin och en runda på Sachsenhausen, ett av koncentrationslägerna under andra världskriget. Tror det blir jätteintressant. Jag blir helt tagen av sådana händelser och särskillt när det verkligen har hänt på riktigt. Är det fel att säga att det är häftigt? Ja det är det, men det tycker jag fast det är häftigt på en sorgligt vis om ni förstår. 

Vill  ni veta en sak till? Jag har inte gjort min läxa än. Har redovisnig imorgon plus att jag ska skriva en hel 4A sida om pointillism och om Paul Signac. Jag har skrivit ungefär en sjätte del. Men det är inte mitt fel, jag har faktiskt försökt. Det står ingenting om Palu Signac någonstans! Prova själv och säg till om du hittar något! Ska leta vidare nu en stund. Hittar jag inget inom fem minuter går jag och lägger mig. Godnatt!

Tiistai

Här sitter jag och trycker i mig choklad. Jag vet att det är tisdag men jag kommer inte kunna äta godis på lördag, så det är väl bara rättvist? Ska ju träna i kväll och dessutom har jag faktiskt ätit ett äpple också OCH om jag äter upp det så fort som möjligt behöver jag inte vara onyttig lika länge.

Kom nyss på mig själv att jag sitter och kollar på svt2. Romer i Europa... What the fuck? Läxan väntar på mig nu så då jag säger hejdå bloggen! 

Åh juste! Pappa har pratat med skolan studievägledare osv osv så jag kanske kan praoa på sjukhuset ändå! Excellent!

Rubrik!

Måndagkväll och jag är trött. Kan man verkligen vara såhär trött fastän man inte har gjort något? Jag gick en runda med hunden vid fyra men det är också det enda. Ojsan, jag har nog inlämning tills imorgon. Får göra det också. Har inte kunnat slita blicken från Ullared, fast det har slutat nu. Gissar på att mamma ska se en unge i minuten. Det programmet är ren lycka. Det var någon pappa i typ första avsnittet som jag blev riktigt kär i. Inte hans utseende precis men hans personlighet. En sån man ska jag skaffa mig nångång! 
   
Idag fick jag reda på att jag inte får praoa där jag egentligen skulle. Vad fan är detta liksom, en vecka innan jag ska ut måste jag hitta någon annan plats. Jag som verkligen ville vara där. Operationsavdelningen på sjukhuset hos pappa. Så jäkla arg på detta! Usch nej nu måste jag göra vad jag ska. Hinner inte med bloggen alls så mycket som jag vill och när jag väl hinner har jag inget att skriva. Här kommer mitt veckoschema så ni vet vad jag kommer ha för mig i veckan!

 

 

 

     


Just another Sunday


Hela dagen har jag varit på Linneskolan och tränat precis som alla andra söndagar. Vid sex var det gudstjänst i Ljungdalakyrkan också så jag har nästan bara hunnit duscha sen jag kom hem. Nu måste jag springa ut i köket och äta för min mage skriker efter mat!

Bilden är tagen vid Finjasjön för ungefär exakt ett år sedan.

Sommartid: fram med trädgårdsmöblerna, fram med klockan!

Visst är det bra ibland? Speciellt när man sitter ensam i mörkret och gör precis det man tycker bäst om, ingenting! Mina päron har varit i Tyskland hela dagen och hade med sig Toblerone och colasnören hem till mig. Så jäkla gott! Jag har ju faktiskt en liter coca och en hel påse Truly exotic kvar sen igårkväll. Fast nej, jag orkar inte mer skit. Precis kommit hem från Alice och tjejerna efter en kväll med Taco, snacks och film. 

Mitt hår by the way blev ganska hyfsat ändå. Den färgen jag använde skulle ta bort gula toner och det gjorde den minsann! Det är lite lila nu i början men man kan ju hoppas att det försvinner snart. Bild kommer förmodligen imorgon. Det är sommartid nu, allting går så fruktansvärt fort! Klockan är halv ett (två?) nu och det är väl dags att knoppa in. Man kan väl säga så när man ska sova, eller hur? Annars är det någon som har lurat mig. Godnatt i alla fall!  

 


Nu gäller det!

Det blev bara en snabb tripp till Kristianstad. Fick med mig en body och hårfärg hem. Askblond! Det är jättefint men eftersom jag har varit ljusblond i hela mitt liv är jag skiträdd! Föddes blond och har varit kritvit i håret upp till fjärde eller femte klass då håret blev en aning mörkare. Skulle vilja säga att jag är askblond i min naturliga hårfärg men det är ett superläskigt ändå! Men nu har jag köpt den så nu finns det ingen återvändo. Fan.  


Gutt

Vaknade vid halv åtta och yeea. Klockan är inte ens elva och jag har redan ätit frulle, fixat mig och sett på film. Tusen gånger starkare. Ingen som hamnar på top 10-listan med helt okej faktiskt. Nu ska jag till Kristianstad och steka på stan med syster. Hörs senare. Hare gött, hej!  


Mars 25, 2011

Efter två och en halv timmes handlande sitter jag äntligen i soffan med en godispåse och ett glas cucka. Mycket hellre detta än en kväll på Björket bland alla fjortisar. Såg några stycken utanför Hemmakväll innan. Fy! Hemmakväll är å andra sidan väldigt bra. Brothers, Eat pray love och Tusen gånger starkare följde med hem i en ful orange påse så jag får väl sätta på en utav dem snart. 

Här kommer en bild på min lilla korv i flygande fart för några veckor sedan! 
 

Boy I hear you in my dreams, I feel you whisper across the sea

Fredag idag igen. 25 Mars. Fyfan säger jag. Det var för för fasen nyår igår! Aja finns inget att göra åt det nu, Det är ju sommar snart så det gör egentligen ingenting :} 

Min syster springer in och ut på mitt rum och försöker hitta något att ha på sig ikväll. Själv ska jag då inte någonstans ikväll. Kanske till Coop med mor eller Hemmakväll och hyra film. Nej, nu måste vi rusa till mormor och morfar och käka. Hej o hå


Typiskt dig, Ida Johannesson

Kakorna blev jättegoda! Önskar jag kunde ger er en genom skärmen så ni kunde få smaka hur delicious det är. Lät lite cocky men vafan, jag kan inte hjälpa att jag gör goda syltkakor. Magen är bokstavligt proppfull just nu! Både jag, mamma och syster trodde att vi redan hade ätit kvällsmat men icke att vi hade. Så det fanns inget annat att göra än att steka några korvar och trycka ner dom också. Bläää

Okej, till saken. Imorse på idrotten spelade vi fotboll/handboll/basket, något, men en fitnessboll. Så in i helvetes roligt så det är helt sjukt! Frihet är vad det är. Jag sprang och skrattade tills jag inte kunde andas längre! Eller ja, ända tills jag hamnar två meter framför Elias. Vi var 14 stycken ute på plan och resten av åttorna sitter på bänkarna och tittar på... Han skjuter bollen HÅRT rakt i fajset på mig! Helt sanslöst roligt. Först när bollen hade träffat mig och studsat tillbaka igen fattade jag vad som verkligen hade hänt. Efter ytterliggare 3 sekunder förstod jag också att jag vinglade bakåt och landade på rumpan och fick kämpa för att inte trilla bak på ryggen. Visst gjorde det ont men inte så farligt faktiskt. Bara i näsan men det är väl klart? Den trycktes ju ut i nacken på mig. Fick höra några gånger att jag var röd i huvudet också. Hmm, jag undrar varför. Kanske för att jag fick en gigantisk jättegummiboll i ansiktet? Kan va.

Jag mår i alla fall prima, funderar på ett glas juice innan jag lägger mig. Håltimme första lektionen imorgonbitti. I LOVE YOU OLA! Hehe.. Man får väl skoja te de lite ibland. ;] Med detta säger jag godnatt och önskar er en trevlig torsdagsnatt.


I'm flying like I'm Superman

Nu ska jag baka! Har inte gjort det på hur länge som helst. Syltgrottor tror jag det blir. Gotteligott om man skulle uttrycka sig så. Ska berätta en jätterolig sak för er sen! Kika in ikväll.

Sötsaker!


Hallo. Ich kann Deutsch sprechen (?!)

Det blev ingen träning ändå, av personliga skäl. Jag har alltså inte gjort ett piss idag. Helt okej. Mamma kom nyss hem med både choklad och glassbåtar. Om man kanske skulle ha lördag idag istället med gotter, popcorn och väldens godaste juice! Det är ju faktiskt både Desperate Housewives och Cougar Town ikväll plus att jag börjar 10.10 imorgon. Men först duscha!

Faan! Nu när jag tänker på det så har jag ju tyskaläxa tills imorgon. Kan vara bra att kunna liite tyska när man ska dit. Aja, jag klarar allt! 


13,5 grader!

Hahah ja man kan väl lugnt säga att jag fick ryck igårkväll. Ehm, jag tycker inte om honom så mycket nu. Det är bara ibland, som igår. Så att jag tar bort det inlägget så jag slipper bli mobbad. :}

Att bo 100 meter från skolan är underbart! Gick hem på lunchen och tänkte ta något att åta istället för rälig skolmat men så hamnade jag här. Varför har pappa inte kvar tidslåset?! Kommer aldrig komma här ifrån nu. Fast jag börjar ju iochförsig inte igen förren om ungefär en kvart så kanske ändå. Efter skolan ska jag till stan snabbt med mamma och senare ikväll ska jag träna. Yeha.        

Wild child

Detta blir ett väldigt tanigt inlägg men jag måste rusa till tvn och tigga choklad av min syster. Wild child började för 10 minuter sen. Måste poppa popcorn också. Shit!

+7,0. Solen värmer!

Igår blev inte riktigt som tänkt kan man ju säga. I alla fall så jag på Väla och Ikea i Helsingborg. Inhanlade ett par skor och en blus. Kanske kommer bild senare, kanske. Vid sju/halv åtta igårkväll mötte jag Matilda och Alice på stan. Gick in på Cats och firade Alice födelsedag. Hon fyller egentligen år imorgon men då är det inte lördag så det gör inget. Efter det skulle vi på någon typ av "fest" på Ljungdala. Blev lite sådär faktiskt. 

Nu har jag precis (en timme sen) kommit hem från Linné, tränat mina småbarn. Så kul! Ska snart ner där igen och träna själv. Det var en hel vecka sen sist. Hade konfaträff i tisdags, därför jag inte tränade då inte. Nej nu måste jag byta om. Vi hörs ikväll! ♥     


Godmorgon sockertoppar!

Vid 5 imorse vaknade jag lite snabbt när jag råka knäa mitt ringfinger mot väggen. Fyfan vad om det gjorde! Vaknade igen för någon timme sen av att mamma skrattade så högt framför tvn. Det är det man vill vakna till på en lördag som denna. Det va så jäkla varmt i sägen också så det var väl lika bra att gå upp. Ätit nybakta Scones nu och ska hoppa in i duschen snart. Funderar på att hänga med mamma och syster till Kristianstad idag. Behöver lite nytt i garderoben. Ikväll ska jag förmodligen in i Kristianstad igen, men för andra grejor. Det tar vi sen. Ha en bra dag!

Såg att det är +5 ute. SNÖN SMÄLTER!     

Ännu en fredag avklarad!

Klockan är redan halv tolv, snart natt. Puh vad snabbt det har gått! För fem mintuter sen satt jag i skolbänken och räknade matte. En halvtimme efter sista lektionen kom Matilda med tåget. Bra att jag vet att jag skulle vara på stationen då också. Hehe. Satt på pizzerian i en timme gjorde vi med. Åt lite pommes och blev glada! Nu har hon precis åkt hem och jag sitter här och är bullig. Ska snart sätta mig vid tvn och kolla om det finns några bra filmer ikväll/inatt. Finns det inte det får jag sätta på någon. Har hafgt jättesvårt för att somna nu för tiden och det går ju inte lättare för att jag inte är trött. Att jag inte kan sova längre än till nio (halv tio om jag har tur) på morgnarna hjälper inte heller precis. Sömnpiller tack! Jaja, ska göra mig i ordning nu, ta bort smink och borsta tänderna och sånt jobbigt. Godnatt!   


Sommar var är du?


Första April 2010

Vinter hela året om?

Nu ska jag bli bloggare på riktigt. Flera inlägg varje dag och flera läsare. Det kommer dock inte funka. Jag har inget internet i mobilden och datorn är segare än segast, men jag ska försöka! Jag ska (förhoppnigsvis) inte skriva fler larviga inlägg. Ni får vara lite snälla och göra reklam för mig. "Läste du igårkväll?" "Läste vadå?" "Bloggen!" "Vilken blogg?" "Dah? Ida Johannessons?!" Det hade varit häftigt. Fast nej änå inte. Som jag sa innan så har jag bytat design, vilket ni också ser om ni bara tittar var som helst här. Jag SKA fixa en header också. Nångång, men det blir aldrig som jag vill ha det så det tar säkert lite tid innan den kommer upp. Hoppas det går bra att det ser ut som en soptipp sålänge.

Igår var det +7 grader och klarblå himmel med värmande sol. Nu är Hässleholm täckt av snö. 5 centimeter kom i eftermiddags. Fan, blir det ingen sommar ändå? Som tur är regnar det bort nu och det ska bli varm i helgen. typ 10 grader på söndag, och det gillar jag! Nu är klockan alldeles för mycket. Kan inte tänka klart längre. Böjrar 07.50 imorgon också, skit. Sov gott mina vänner! Godnatt.       


Ny design, snart ny header. Nu blir det andra bullar!


Havrefras is what you need to get you up and on your feet

Gick en enorm runda med Alice och bushundarna idag. Riktigt skönt men kallt. Min tumme gör fortfarande ont efter kylan. Buhu. Jag kom i alla fall hem 2½ timme senare och tänkte tina upp i duschen. Hade precis schampoonerat in håret och skulle skölja ur det så fanns det inget varmvatten. What the fuck?! Jaja, fanns inget att göra. Försökte skölja ur det över badkarskanten i iskallt vatten istället men nej. Så kallt så det är inte sant. Tänk er ett snöbad, naken, med 0 gradit vatten och isbitar. I nacken. Uhh. Klarade inte av det så länge. Tror jag har kvar lite i håret...


14 mars 2011

14 mars idag vilket betyder att jag (Ida Matilda...) har namnsdag. WOOT WOOT! 

Okej, min helg. I fredags vet ni vad jag gjorde -åt godis. I lördags däremot vare 9års-kalas. Och melodifestivalen. Åh gud ja. Hahah! Roligt att jag skrattar och är ett barn nu. Vi satt flera stycken uppe i soffan och hejade på olika. Ni kan ju tänka er själva. Den som vann va ju snygg-Eric, så jag blev glad i alla fall, även om hans låt suger. Igår va det söndag, hände inte så mycket förutom att mitt bakhuvud fick en smäll. Gör fortfarande ont. Är det verkligen så bra?       

Ni vet Bruno Mars låt Marry You. Den är helt underbar, vacker, mysig, gullig, fin, ja, allt. Det vet ni redan hoppas jag. Men såg ni Glee i onsdags förra veckan? Det var obeskrivligt! Glo:
 
Allt jag skrev där uppe, det+extra allt. Exelantä. Jag fick tårar i ögonen när jag såg det. Två gånger!  

Detta blev ännu ett barnsligt och räligt inlägg men så får det va. Jag ska vara mer seriös och skriva mer och blablabla. Mtt batteri dör nu.    

Veckodagarna har osynliga vingar

Nu sitter jag här i regniga Hässleholm och har precis hittat min sommargranne på facebook. Han tränar 4½ timme varje fredag (...) när man kan gotta ner sig i soffan med en påse godis istället. Sjukt.   

Man kanske skulle öppna coca-colan mamma köpte igår och sätta på en film. Ja kanske det. Eller så... Nej det låter bra.   


Regnigt värre...

Det regnar ute, med det är vår. DET ÄR VÅR GOTT FOLK, sluta klaga nu för fan. Hinner inte skriva mer, ska till Kristianstad med Matilda. Tråkigt väder men det funkar. Kommer du ihåg sist vi va i Kristianstad när det regnade? Ruligt. Åh shit, vi hös imorgon. Fortsätt läsa som du gör, det går bra nu.

En oerhört manifik bild på mig från i sommras som hejdå? Ja det tycker jag med. Blekheten? Det är webkamerans fel, men bifftheten är mitt. Sommarjobbade som bodybuilder. Höhö ;]


Härliga fredag!..

Du har rätt. Jag har inte lagt upp bilder på vad jag köpte förra helgen, för jag har orkat. Och grejen med att jag inte har skrivit på en vecka? Enkelt. Jag har inte haft något vettigt att skriva om. Det har jag i och för sig inte nu heller men jag har inget annat att göra. Sitter hemma och ser på Ice age 2 med mig själv och min glass. Ja, jag äter Ben & Jerry's igen. Det var extrapris på Maxi (38 kr!) med mammas ica-kort så man ska får väl passa på att utnyttja sådana unika erbjudanden en tråkig fredagkväll som den här. Har verkligen ingenting att göra. Inte imorgon heller, så släng iväg ett sms om du vill hitta på något! Fast ne, gör inte det. Jag sitter hellre hemma i min mysiga säng och ser på alla tv-avsnitt som jag har missat. Nu är reklamen sluut så jag ska fortsätta kolla. I beliive I can flyyyy!

RSS 2.0