Dödsbädden väntar

Mitt knä och mitt huvud. Ackackack så illa det mår. Haha, se bara som jag skriver. Lev med det jag orkar inte ändra. Tagenterna låter högt som in i helvete när man knapprar också ju. Ajajajajajajaj... Funderar på att göra en våffla en macka och poppa popcorn och hälla upp en stort glas iskall coca och se en film med mamma. Låter bra.

Jo förresten, va i Malmö idag. Inhandla lite klär. Får se imorgon när jag kommit hem från Halmstad och shoppat lite mer. Juste, William skrämde mig också. Stod och pratade med Matilda på stationen nere i Malmö så kommer William backom ryggen på mig och flåsar: "hitta ni nåt fint?" i örat på mig. Shit. Hejdå   

Lesarfråga. Wow


Ja, mina glassiga vänner... Haha! Här har ni dom!  


Finbesök!

Ska iväg och möta upp mina goa vänner nu på Kvantum. Vi se på film och njuta av varje stund tillsammans. Två så glassiga pojkar tackar man inte nej till!  


Innan jag...

Innan jag kunde säga "bolibompa" sa jag pillirumpa


19/2

19 februari. Vad är det som gör denna dag så speciell för mig? Är det för att jag tycker 19 och 2 är fina nummer? Eller för att det har hänt något jag inte kommer ihåg eller kommer det hända något just den 19 februari om några år? Jag vet inte. 

På tal om datum, bilden är från 26 november 2010.
  

"Modell": Alice.
 
  


Should I laugh or should I cry?

Helt okej att det är lov nu, mer än okej till och med.

Happy valentine's day!

Först äger jag ut en hög pojkar på ishockey, sen får jag alla ♥ dag paket av Matilda. Härligt!  


That she is only 15. But she is more than willing to take a chance, to find romance, to grow up fast.


Fyfan för dig

Jag vet att mitt förrförra inlägg är sär, men ni är mer. Shit vad dålig jag känner mig. Inte en enda jävla kommentar.

Citat by

Jag pratar hela tiden. När det är tyst i ett rum, så är det oftast mig du hör.
- någon hotellpraktikant

Ni tigger stryk

Jag har blivit väldigt slapp med bloggandet (heter det verkligen så?) men jag har inte orkat. Och föresten är det inte speciellt roligt att läsa vad jag gör om dagarna för jag kan inte komma på något annat att skriva om. MEN det ska inte gå ut över kommentarerna. Inte för att jag har haft många kommentarer innan men aa. Så kom igen nu, ser du detta så trycker du och trycker.. och så kommenterar du inlägget! Jag är på bra humör idag så förstör inte detta nu. En punkt, ditt namn, en lång jäkla roman, I don't give a shit. Jag ska få rekord och det ska du se till! 

Och eftersom jag ändå sitter här och skriver kan jag berätta om min dag.
Den lyder ungefär såhär:

Nej men nästan. Det är galet vad bra jag mår idag! Hela dagen har varit helt vanlig men eftersom jag mår så bra så är det julafton idag. Fastän jag vet att jag måste skriva 2 A4 sidor SO tills imorgon + engelskläxa + tyskaläxa så kan jag inte ens sluta säga att jag mår bra. Ska jag bjuda på en sån där jättevacker bild också? Bara för att jag mår bra ? Okej,
  
Nööööjd?  

Aja, ska jobba vidare nu. Glöm inte att kommentera för fasen!


EN SAK TILL, JAG VANN EN TIA PÅ EN LOTT JAG FICK AV MAMMA. KUNGKUNGKUNGEN HÄR JA 
      


kakor kakor

kakorkakorkakor kakor kakorkakor kakor kakorkakorkakor kaka kaka kaka kaka kaka kakoooor


en dröm om ett paradis

Sitter här hemma och är sjuk. Ska försöka ta mig till konfaträffen i eftermiddag ändå, jag smittar ju liksom inte. Hade bara läskigt ont i halsen när jag vaknade men det har gått över lite nu. Skönt, för jag vägrar sitta hemma en dag till och bli tvingad att skriva om Gustav Vasas liv. Nog för att det ska vara inlämnat på fredag osv. Tror jag ska baka cupcakes (och lyckas med frostingen!) när jag är klar. Börjar bli hungrig också. Får se hur mycket man hinner med på två timmar.

En resa till öarna på Grekland hade inte suttit fel. Inte Thailand heller. Jag sa det till mamma igårkväll och hon lät inte så värst svår att övertala. Fast det blir nog först om några år isåfall...



  



     

Detta fält måste fyllas i

Jag har fått ett önskemål av en viss person (nämner inga namn men du kan få en ledtråd: she's a ginger) som vill att jag ska göra ett roligt inlägg. Men nej, jag hoppas du tycker om besvikelser för jag är inte rolig. Inte det minsta. Om man försöker vara rolig blir det oftast roligt. Fast på fel sätt. Folk skrattar åt dig istället för med dig. Därför slutade jag med att försöka vara rolig från och med nu när jag kom på att det jag nyss sa stämmer i ungefär 80% av försöken. På grund av detta är det alltså bäst att överlåta skämt och stoj till personer som verkligen är roliga. Inte för att jag brukar försöka vara rolig men det kan ju vara bra att inte försöka i framtiden om jag skulle få för mig att vara rolig en stund. 

       

RSS 2.0